Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Balıkesir genelindeki müftüler Bigadiç'te bir araya geldi

Balıkesir genelindeki müftüler Bigadiç

Balıkesir genelinde görev yapan müftülerin Kasım 2014 ayı toplantısı Bigadiç İlçesinde gerçekleştirildi. Bigadiç Müftülüğü, 20 ilçe müftüsünün Kasım ayı toplantısına ev sahipliği yaptı.

Balıkesir genelinde görev yapan müftülerin Kasım 2014 ayı toplantısı Bigadiç İlçesinde gerçekleştirildi.
Bigadiç Müftülüğü, 20 ilçe müftüsünün Kasım ayı toplantısına ev sahipliği yaptı.
Balıkesir İl Müftüsü Turgut Açari’nin başkanlığında gerçekleştirilen ve Altıeylül, Ayvalık, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Erdek, Gömeç, Gönen, Havran, İvrindi, Karesi, Kepsut, Manyas, Marmara, Savaştepe, Sındırgı, Susurluk ilçe müftülerinin katıldığı ve her ay mutat olarak bir ilçede düzenlenen toplantı, Bigadiç İlçe Müftülüğünde yapıldı.
Bigadiç İlçe Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Ekim ayında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinliklerinin değerlendirilmesi olmak üzere Başkanlığın talimatları, Cami Dersleri, Hizmet İçi Eğitim Planlamaları, Cami Hizmetleri, Sabah Namazı Uygulamaları gibi konular görüşülerek, vatandaşlara verimli ve sağlıklı din hizmetinin sunulmasına gayret edilmesi ve bu yöndeki çabaların sürdürülmesi temenni edildi.
Toplantının sonunda Balıkesir İl Müftüsü Turgut Açari ve Bigadiç İlçe Müftüsü Mehmet Uçmuş, toplantıya katılan ilçe müftülerine teşekkür etti.
Toplantının ardından Bigadiç Kaymakamı Barış Aktan, müftülere Bigadiç Müftülüğü toplantı salonunda öğle yemeği verildi.



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false